Algemene voorwaardenAlgemene voorwaarden
De hieronder vermelde Algemene voorwaarden zijn geldig voor J&P Sieraden 
vanaf 1 april 2010. 
1. Bestelling. 
Het versturen van de bestelling zal geschieden nadat de klant het bedrag vooraf heeft overgemaakt.
 Door middel van een bevestigingsmail zal het totaalbedrag op voorhand aan de klant gemeld worden. 

De koopovereenkomst zal volledig in het Nederland zijn op gesteld. 
Bij elke bestelling worden verzendkosten in rekening gebracht volgens de geldende tarieven van TNT post. Deze worden vermeld op de bevestigingsmail die wij u toesturen met de juiste levertijd en het juiste totaal bedrag van u bestelling met verzendkosten. 

2. Prijzen. 
Alle prijzen van de artikelen zijn gebaseerd op stuksprijzen, inclusief 6% of 21% BTW in euro's, exclusief verzendkosten. 
3. Bezorgschema 
De bestellingen worden binnen 5 werkdagen, na ontvangst van de betaling, afgeleverd via TNT post. 
Indien de leveringstermijn van 5 werkdagen door omstandigheden niet kunnen worden nagekomen zullen wij u dit zo spoedig mogelijk melden. 
Levering Nederland,buiten nederland tegen vergoeding van de verzendtarief die voor dat land gelden vanuit nederland.
J&P Sieraden kan niet aansprakelijk worden gesteld voor een foutief opgegeven afleveradres, u dient er zelf zorg voor te dragen dat op het bestelformulier de juiste aflevergegevens worden vermeld. 

4. Leveringsvoorwaarden. 
Indien een product is besteld en vooraf betaald, is de klant verplicht deze af te nemen, tenzij het product niet beantwoord aan de overeenkomst. 

5. Aanvullende voorwaarden 
Indien het geleverde artikel naar het oordeel van de klant niet geheel voldoet aan de te verwachten kwaliteitseisen, dan is de klant gerechtigd de bestelling op eigen kosten binnen 8 dagen na ontvangst te retourneren. 
Neem hier voor eerst per email contact op met J&P Sieraden. 
Deze retournering kan alleen geschieden indien er een gegronde reden is waarom het artikel niet voldoet aan de kwaliteitseisen. En dat daar geen alternatief aangeboden kan worden.
Hiermee wordt de koopovereenkomst herroepen. Dit is conform de EG richtlijn van 20 mei 1997. De betaalde aankoopprijs zal door J&P Sieraden gecrediteerd worden na ontvangst van de goederen in ongeschonden staat. 

6. Aansprakelijkheid 
J&P Sieraden is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade welke is ontstaan tijdens het vervoer van uw product via TNT post. 

Alle prijzen zijn in euro's en inclusief BTW. 
Prijswijzigingen en Typefouten voorbehouden